Criolipoliza

Criolipoliza

Ce este criolipoliza?

Criolipoliza este singurul tratament nechirurgical de la ora actuala care elimina definitiv grasimile in exces prin inghetarea celulelor adipoase. Este solutia naturala de a pierde in centimetru, distrugand celulele grase din zona dorita de tine in numai 60 de minute.

Moderna, non-invaziva, nechirurgicala, nedureroasa si sigura, criolipoliza este o procedura medicala prin care kilogramele in plus sunt inghetate si eliminate. Asadar, daca vrei sa slabesti natural, sanatos, fara efort si nedureros, acest tratament este solutia-minune de care ai nevoie pentru a-ti recapata supletea, tineretea, frumusetea, increderea in propria persoana si starea de bine de odinioara.

Criolipoliza ingheta celulele de grasime, acestea „mor”, apoi sunt eliminate de organism in decursul a cateva saptamani – maximum 12 saptamani. Criolipoliza distruge 3 din 4 acizi grasi, astfel grasimea in exces este eliminata definitiv. Pe o singura zona pot fi aplicate maximum 3 sedinte a cate 60 de minute fiecare, la un interval de minimum 3 saptamani intre fiecare procedura.

Asadar, ce te retine sa ingheti grasimea de pe corpul tau?! Chiquita Bonita te invita sa slabesti la rece, fara ace sau bisturiu, oferindu-ti o serie de promotii aproape de nerefuzat. Criolipoliza este procedeul prin care tu, barbat sau femeie, redevii o persoana fericita si supla, fara efecte secundare! La Chiquita Bonita iti poti remodela corpul intr-un mod incredibil de frumos!

Programeaza-te acum!

Chiquita Bonita – Arati bine, te simti bine!

Author Info

Chiquita Bonita