Promotii in desfasurare pana la sfarsitul lunii in curs

Oricare promotie poate fi accesata de catre orice persoana. O persoana, poate accesa una sau mai multe promotii o singura data pe parcursul desfasurarii campaniei. Promotia accesata se poate intinde si dupa terminarea campaniei, cu conditia sa fie achitata si programata in timpul desfasurarii campaniei. Programarile se fac in ordinea solicitarilor si in limita disponibilitatii.

promotie 2017

promotie 2017

 
Promotii valabile pentru elevi

Vino impreuna cu un coleg sau colega si beneficiezi de promotia 2 la pret de 1. Preturile speciale pentru elevi sunt valabile insotite de carnetul de elev vizat la zi. Programarile se fac in ordinea solicitarilor si in limita disponibilitatii.

 • 2 x CURATARE TEN MICRODERMABRAZIUNE LITE 30’ (demachiere, tonifiere, microdermabraziune, ciocan rece-cald, aplicare crema)

  180 LEI 90 LEI

 • 2 x TUNS BAIAT

  34 LEI 25 LEI

 • 2 x TUNS FATA

  60 LEI 30 LEI

 

Pachet 3 sedinte tratamente faciale / corporale

Pachetul se compune din 3 sedinte la oricare din aparatele de mai jos. In momentul achizitiei unui pachet se primeste un card de fidelitate pe care se stabilieste o schema de tratament si se programeaza respectivele sedinte. Sedintele din pachet se vor programa intr-o perioada maxima de 2 luni de la data inceperii tratamentului.

Pachet 6 sedinte tratamente faciale / corporale

Pachetul se compune din 6 sedinte la oricare din aparatele de mai jos. In momentul achizitiei unui pachet se primeste un card de fidelitate pe care se stabilieste o schema de tratament si se programeaza respectivele sedinte. Sedintele din pachet se vor programa intr-o perioada maxima de 4 luni de la data inceperii tratamentului.

PACHET MIREASA ESSENTIAL

Acest pachet este necesar pentru orice mireasa. Pachetul se compune din urmatoarele:

PACHET MIREASA ESSENTIAL

Acest pachet se potriveste pentru orice mireasa care doreste sa straluceasca la propriu si sa fie in centrul atentiei. Pachetul se compune din urmatoarele:

PACHET RASFATUL BURLACITELOR

O nunta e un motiv de bucurie si un prilej de a arta bine si relaxate. Pachetul se compune din urmatoarele:

promotie 2017

promotie 2017

promo_elevi2016 site
  •  Produsele folosite pentru tratamente sunt naturale.
  • 100% sigure pentru piele.
  •  Calitatea produselor BrunoVassari garantata.