Tratament facial – microdermoabraziunea

Tratament facial – microdermoabraziunea

Microdermabraziunea este o terapie non-invaziva, complet nedureroasa care presupune un peeling mecanic ce elimina stratul exterior de celule moarte, pete, cicatrici acneice si riduri printr-o exfoliere blanda si eficienta. Tehnica de microdermabraziune combina o abraziune blanda cu aspiratia, realizand o exfoliere si o reintinerire a tenului.

Scopul urmarit prin microdermabraziune este intinerirea pielii, reducerea cicatricilor minore si indepartarea ridurilor fine si a semnelor lasate de acnee, pielea tabacita, petele maronii, rosii sau de la soare. Ca si descriere sumara, procedeul de microdermabraziune presupune indepartarea stratului de celule moarte de la suprafata pielii pentru a stimula regenerarea celulara si a colagenului.

Microdermabraziunea poate fi aplicata pentru toate tipurile de ten. Aceasta produce modificari subtile, fara a produce modificari de culoare sau cicatrizare, imbunatatind sau eliminand problemele superficiale ale tenului ca liniile fine, pielea tabacita, petele maronii sau de acnee. Cu toate acestea, nu are efect in cazul afectarilor profunde ca cicatrici, vergeturi, cheloide sau cicatrici profunde post-acnee.
Tratamentul de microdermabraziune propriu zis este alcatuit din: demachiere, vaporizare-oxigenare, microdermabraziune, insa procedura de microdermabraziune poate fi inserata in cadrul oricarui tratament facial.

Microdermabraziunea combinata cu tratamente dermo-cosmetice face clar diferenta. Nu trebuie sa fii un cunoscator pentru a observa diferenta intre tenul unei occidentale de 25, 35 sau 45 de ani si cel al unei romance de aceeasi varsta. Nu-i asa ca v-ati intrebat de ce au tenul mai curat, mai luminos si mai tonifiat si de ce pielea lor are un aspect mai sanatos? Iata secretul lor de frumusete: au descoperit efectul benefic al microdermabraziunii.

Microdermabraziunea este o metoda excelenta de curatare si exfoliere a pielii, prin care se indeparteaza impuritatile si celulele moarte de la suprafata pielii. Microdermabraziunea nu este un tratament cosmetic obisnuit. Studiile au descoperit ca absorbtia anumitor clase de substante active creste dupa microdermabraziune de 8-24 de ori.

Microdermabraziunea este o metoda de curatare non-invaziva a epidermei si consta intr-o exfoliere blanda si eficienta ce indeparteaza stratul de celule moarte si impuritati de pe suprafata pielii si incurajeaza pilea sa se regenereze in mod natural.

Programeaza-te acum!

Chiquita Bonita – Arati bine, te simti bine!

Author Info

Chiquita Bonita