Radiofrecventa

Radiofrecventa

Ce este radiofrecventa?

Radiofrecvența este cea mai noua tehnologie in terapiile beauty. Undele de radiofrecventa actioneaza cu termolipoliza selectiva pentru a trata si infrumuseta. Cu alte cuvinte, radiofrecventa conduce o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor, pentru a trata in interior problema. Tratamentul cu radiofrecventa este recomandat pentru toate varstele, nu este invaziv si nu necesita perioada recuperatorie.

Actioneaza asemeni unui corset care strange tesuturile musculare si grase.
Vorbim de o contractie gratie careia se remodeleaza straturile de grasime din profunzime, fara a afecta in vreun fel epiderma.
Actiunea undelor de radiofrecventa continua si dupa incheierea sedintei: pacientul resimte in continuare o caldura la nivelul zonei tratate. Efectul de tonifierea continua.

Recomandari in folosirea radiofrecventei:

Persoanele cu piele flasca: femei care au nascut recent, sani lasati, piele flasca in zona coatelor si a genunchilor (recunoscuta pentru dificultatea cu care se remodeleaza), pentru refacerea conturului corporal in cazul celor afectate de inesteticul aspect de coaja de portocala dar si pentru reintinerirea tenului si atenuarea efectelor imbatranirii: riduri, aspect matifiat, piele flasca. Sub actiunea undelor de radiofrecventa temperatura creste pana la 40-42 de grade la suprafata pielii, in timp ce in interiorul tesutului tratat ajunge pana la 60-65 grade.

Tratamentul de remodelare corporala cu radiofrecventa nu este indicat in cazul urmatoarelor persoane: femeile gravide, leuzele care alapteaza, bolnavii de epilepsie, bolnavii cu tumori, persoanele care sufera de boli acute inflamatorii sau boli contagioase, pacientii care au plagi operatorii nevindecate, persoanele suferinzi de boli ale inimii, de colecist (litiaza biliara) sau de diabet (forma grava), persoanele care sufera de infectii ale globului ocular, ale coloanei vertebrale, ale cervicalei, creierului sau inimii, persoanele care folosesc aparat de stimulare cardiaca, proteze (de plastic sau de ciment), persoanele care au suferit operatii la nivelul abdomenului, femeile aflate în timpul menstruatiei, femeile care folosesc spirala ca metoda anticonceptiva, persoanele cu incontinenta, persoanele care au temperatura interioara ridicata, persoanele care sufera de alergii.

Programeaza-te acum!

Chiquita Bonita – Arati bine, te simti bine!

Author Info

Chiquita Bonita