L’Oreal Professionnel cu tratamentul ProFiber Gama Rectify

L’Oreal Professionnel cu tratamentul ProFiber Gama Rectify

Adevăratul protocol de reparare este unul de durată. Specialiştii noştrii vă recomandă astăzi L’Oreal Professionnel cu tratamentul ProFiber Gama Rectify indicat pentru părul uşor deteriorat. Rezultatele obţinute le vei simţi pe termen lung printr-un păr mătăsos, va fi o plăcere să îţi atingi părul chiar şi după o zi de stat în soare şi vânt!

Gama RECTIFY elibereaza instant delicioasa nota de miere, intensificata de arome ale florilor exotice si ale citricelor, invaluite intr-un mix delicat aromatic de vanilie si nuca de cocos.

PENTRU REFACEREA SUPRAFETEI FIBREI CAPILARE atunci cand cuticula este deteriorata, parul este aspru, culoarea a devenit mata si varfurile sunt terne .

Pentru PAR NATURAL, DETERIORAT din cauza utilizarii frecvente a ustensilelor de coafat sau a actiunilor mecanice (pieptanarea violenta sau colorarea ton pe ton).

Sampon Rectify

Şampon pentru refacerea* cuticulei ușor deteriorate. Sistem revoluţionar de îngrijire a părului cu efect de lungă durată**, marca L’Oréal Professionnel. Provenit dintr-o technologie profesională avansată, şamponul reactivează efectul protocolului APTYL 100 realizat în salon.
Rezultat: Reface fibra capilară de la rădăcină până la vârfuri, lăsând un aspect de tunoare nouă. Fibra capilară devine moale, lucioasă, elastică şi strălucitoare.

Tratament Rectify

Tratament pentru refacerea* cuticulei ușor deteriorate. Sistem revoluţionar de îngrijire a părului cu efect de lungă durată**, marca L’Oréal Professionnel. Provenit dintr-o technologie profesională avansată de refacere, tratamentul consolidează efectele protocolului Pro Fiber realizat în salon, oferind părului un efect cosmetic.
Rezultat: Reface fibra capilară de la rădăcină până la vârfuri, oferind o nouă fibră capilară care devine moale, lucioasă, elastică şi strălucitoare.

Masca Rectify

Mască pentru refacerea* cuticulei deteriorate. Sistem revoluţionar de îngrijire a părului cu efect de lungă durată**, marca L’Oréal Professionnel. Provenită dintr-o technologie profesională avansată, masca consolidează efectele protocolului Pro Fiber realizat în salon, oferind părului un efect cosmetic.
Rezultat: Fibra capilară arată ca nouă de la rădăcină până la vârfuri, devenind moale, lucioasă, elastică şi strălucitoare.

Leave-In Rectify

Leave-IN pentru refacerea* cuticulei ușor deteriorate. Sistem revoluţionar de îngrijire a părului cu efect de lungă durată*, marca L’Oréal Professionnel. Provenit dintr-o technologie profesională avansată de refacere, serul leave-in consolidează efectele protocolului Pro Fiber realizat în salon, oferind părului un efect cosmetic.
Rezultat: Fibra capilară arată ca nouă de la rădăcină până la vârfuri, devenind moale, lucioasă, elastică şi strălucitoare.

Concentrat APTYL 100

Sistem de lungă durată pentru îngrijirea părului*. Concentrat reactivator folosit acasă pentru toate tipurile de păr deteriorat. A se folosi cu orice gamă Pro Fiber. Sistem revoluţionar de îngrijire a părului cu APTYL 100 oferind efect de lungă durată*, marca L’Oréal Professionnel. Această formulă de îngrijire prelungeşte efectele protocolului realizat în salon reîncârcând fibra capilară cu APTYL 100.
Rezultat: Fibra capilară devine moale, netedă, strălucitoare, cu aspect lucios.

Author Info

Chiquita Bonita