Ai nevoie de un masaj profesionist? Noi, specialistii Chiquita o facem cu drag pentru tine!

Ai nevoie de un masaj profesionist? Noi, specialistii Chiquita o facem cu drag pentru tine!

Masajul presupune manipularea straturilor superficiale și profunde ale mușchilor și țesutului conjuctiv in scopul promovării relaxării si stării de bine.

Cuvântul provine din arăbescul massa ce înseamnă:a atinge, a simți sau a manipula sau din latinescul massa ce înseamnă “masă, masă densă”. Masajul implică acționarea asupra corpului cu presiune – structurată, nestructurată, staționară sau în mișcare – tensiune, mișcare, vibrație, manual sau cu ajutorul unor ajutoare mecanice. Țesuturile vizate pot include mușchi, tendoane, ligamente, piele, articulații, sau alte țesuturi de tip conjunctiv, ca de asemenea și vasele limfatice sau organele din sistemul gastrointestinal.

Masajul poate fi aplicat cu ajutorul mâinilor, a degetelor, coatelor, genunchilor, frunții si picioarelor. Există peste 80 de modalități de masaj recunoscute. Printre motivele cele mai des citate în justificarea introducerii masajului ca terapie se află cererile clienților și eficacitatea clinică percepută.

În mediile profesionale, masajul implică așezarea clientului pe o masa de masaj, așezarea acestuia pe un scaun de masaj sau întinderea acestuia pe o saltea, pe podea. Subiectul supus masajului poate fi dezbrăcat complet sau parțial. Anumite părți ale corpului pot fi acoperite cu prosoape sau cearceafuri.

Tipuri de masaj la Chiquita Bonita

BACK RELAX MASSAGE 30’ (Masaj de relaxare al spatelui, cu ulei de migdale si miscari lente si profunde specifice fiecarei zone in parte. Reuseste sa detensioneze intregul corp si sa dea vigoare si forta organismului. Ajuta la eliminarea stresului si oboselii avand si un efect terapeutic prin stimularea circulatiei sangvine si eliminarea toxinelor)

35 LEI

RELAX MASSAGE NORMAL 60’ (Masaj de relaxare cu ulei de migdale si miscari lente si profunde specifice fiecarei zone in parte. Reuseste sa detensioneze intregul corp si sa dea vigoare si forta organismului. Ajuta la eliminarea stresului si oboselii avand si un efect terapeutic prin stimularea circulatiei sangvine si eliminarea toxinelor)

60 LEI

RELAX MASSAGE FULL 90’ (Masaj de relaxare cu ulei de migdale si miscari lente si profunde specifice fiecarei zone in parte. Reuseste sa detensioneze intregul corp si sa dea vigoare si forta organismului. Ajuta la eliminarea stresului si oboselii avand si un efect terapeutic prin stimularea circulatiei sangvine si eliminarea toxinelor. Masajul de 90 min este un masaj de relaxare complet in care sunt tratate in profunzime zonele de pe intregul corp)

80 LEI

HEAD NECK & BACK 60’ (Masaj decontracturant al spatelui, umerilor si gatulu. Urmareste diminuarea tensiunii musculare datorate stresului si pozitiei incorecte, stimularea circulatiei sagvine la nivelul scalpului oferind o stare de relaxare profunda a mintii si corpului. Se adreseaza persoanelor sedentare si celor care dezvolta activitati indelungate in fata calculatorului sau a biroului)

60 LEI

ESSENTIAL BACK MASSAGE 30’ (Masaj decontracturant al spatelui si umerilor ce diminueaza tensiunile musculare datorate stresului si pozitiei incorecte)

40 LEI

MANUAL LYMPHATIC DRAINAGE  60’  90’  120’ (Prin drenaj limfatic se elimina deseurile din metabolismul celular, ajutand si la mentinerea echilibrului hidric si electrolitic al spatiilor interstitiale. Substantele sunt transportate prin vasele precolectoare si, apoi, prin cele colectoare, spre circulatia sanguina, dupa preluarea in capilarele limfatice)

80 100  120 LEI

ANTI CELLULITE MASSAGE 60’ (Masajul anticelulitic are drept scop indepartarea celulitei, remodelarea aspectului tesutului adipos. Dintre remediile naturale impotriva celulitei, masajul anticelulitic ocupa un loc important fiind foarte apreciat.Un rol important in efectuarea masajului anticelulitic, o au ventuzele de silicon care au rolul de a crea un vaccum constant pe suprafata taratata)Manevrele de masaj anticelulitic sunt locale – doar in zonele afectate (abdomen, fese, picioare, brate), au o viteza sustinuta si alterneaza de la manevre profunde la superficiale, de la rapide la cele cu efect relaxant, fiind miscari active – pasive si pasive cu rezistenta)

60 LEI

RHYTMIC HOT STONE MASSAGE 60’ (Un mixt intre masajul manual ( prin presiuni profunde dar line ) cu cel al pietrelor calde.Caldura emanata de pietre relaxeaza toti muschii. Temperatura pietrelor favorizeaza sudatia ceea ce duce la eliminarea toxinelor. Este indicat in stimularea circulatiei sangvine , inlaturarea starilor de anxietate, durerilor de spate si durerilor musculare)

120 LEI

INTENSE HYDRATING MASSAGE 60’ (Terapie de hidratare intensa realizata cu un complex de ingrediente care ajuta la catifelarea si hranirea in profunzime a pielii. Masajul este efectuat cu ulei marocan de argan si unt de Shea)

120 LEI

SENSORIAL CANDLE MASSAGE 60’ (Ritual polisenzorial cu efect aromoterapeutic. Ulei de migdale, ulei de cocos , unt de Shea. Flacara lumanarii topeste aceste pretioase ingrediente ,care odata cu masajul hranesc, tonifica si hidrateaza profund)

120 LEI

MAGIC HONEY MASSAGE 50’ (Un tratament wellness ideal pentru pielea uscata , lipsita de elasticitate. Acest peeling realizat cu miere si sare din Marea Moarta elimina delicat celulele moarte avand totodata o intensa actiune de calmare si protejare a tesuturilor slabite sau stresate)

120 LEI

Programeaza-te acum!

Chiquita Bonita – Arati bine, te simti bine!

Author Info

Chiquita Bonita