Curs manichiura-pedichiura

Curs manichiura-pedichiura

Curs manichiura-pedichiura

Inscrie-te la Cursul de Manichiura – Pedichiura pentru a stapani tehnicile unui adevarat profesionist in domeniuInscrie-te acum la telefon: 0732908268 (Anna)!

Care este secretul unui styling de unghii perfect si de ce o vizita pentru manichiura – pedichiura la un salon de infrumusetare poate fi o puternica experienta terapeutica?!

Acum, ai ocazia sa descoperi secretele profesionistilor din domeniu urmand Cursul de Manichiurist – Pedichiurist organizat de Academia Chiquita Bonita.

Cursul este autorizat, iar dupa finalizarea acestuia vei putea profesa atat in tara, cat si in strainatate ca Manichiurist – Pedichiurist, diploma fiind recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Toate produsele folosite în salonul nostru sunt de tip profesional, destinate exclusiv lucrului în saloanele de înfrumusetare.

Personalul nostru calificat participa periodic la seminariile de perfectionare oferite de partenerii nostri, printre care menţionăm: CND, OPI, Gelish, etc.

Aspect, forma, textura, culoare: invata sa realizezi styling-ul perfect al unghiilor care sa inspire prin stil si frumusete, dar sa si dureaze o vesnicie.
O manichiura sau o pedichiura ingrijita inseamna mai mult decat un aspect placut.

Foarte important este tratamentul profesional care, aplicat corect, are efecte benefice pe termen lung asupra sanatatii mainilor si picioarelor.

Tratamentul pielii:

Mainile sunt cele mai expuse zone ale corpului, fiind zilnic afectate de praf, mizerie sau chiar conditii meteo.

Picioarele sunt in general expuse la factori termici si umiditate, dar, in principal, sunt afectate de mersul pe jos care poate genera diferite conditii ale pielii.

     Manichiura si pedichiura profesionala include curatarea si tratamentul necesar pentru exfolierea pielii. Exfolierea presupune indepartarea controlata a celulelor moarte ale pielii, fiind un proces necesar pentru ca aceasta sa ramana sanatoasa (aspect neted, curat, tanar).

Celulele moarte de la suprafata pielii se desprind in mod normal din matricea intracelulara, dar uneori se strang in grupuri formand aglomerate, blocand porii si ducand la un aspect tern si cenusiu al pielii. De aceea indepartarea celulelor moarte acumulate in exces este atat de importanta, iar dupa indepartarea acestor celule moarte pielea are aspect mai tanar si mai sanatos.

 

Imbunatatirea circulatiei sangelui:

Pe langa exfolierea si hidratarea pielii, tratamentul cuticulelor si al unghiilor, un profesionist realizeaza si un masaj special. Astfel, sunt masate in piele substante si proteine benefice. Pe langa faptul ca este foarte relaxant, acest tratament ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine in zona extremitatilor. Acest lucru poate reduce durerea si ajuta organismul sa distribuie caldura in timpul lunilor reci.

Cursul nostru include atat manichiura – pedichiura clasica cat si semipermanenta.

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscriiInscrie-te acum la telefon: 0732908268 (Anna)!

 

COMPETENTELE STANDARDULUI OCUPATIONAL:
Intocmirea bonurilor de materiale
Intocmirea bonurilor de plata
Aplicarea NPM si PCI
Pregatirea profesionala
Igenizarea locului de munca
Sterilizarea si dezinfectarea instrumentarului
Utilizarea instrumentelor
Aprovizionarea cu materiale
Programarea clientelei
Executarea manichiurii si pedichiurii
Executarea masajului pentru maini si picioare
Finisarea manichiurii si pedichiurii
Promovarea serviciilor unitatii
Realizarea cadrului ambiental
Oferirea de servicii clientelei

 

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscriiInscrie-te acum la telefon: 0732908268 (Anna)!

Author Info

Chiquita Bonita