A venit vara.

A venit vara.

A venit vara și ai observat că vârfurile părului tau au nevoie de o atenție specială? Noi avem soluția perfectă pentru tine! Te așteptăm la noi!

Balsamul pe care îl foloseşti la fiecare spălare îi oferă părului tău supleţe, îl face mai strălucitor şi te ajută să-l descurci mai uşor. Dar pentru vârfurile despicate nu te poate ajuta prea mult.

De aceea, ai nevoie de un balsam leave-in, pe care să-l aplici pe părul umed sau uscat. Acesta îţi acoperă fiecare fir de păr cu un strat protector, pentru a evita degradarea continuă, dar şi pentru a masca aspectul neplăcut al vârfurilor degradate.

Imaginează-ţi că părul tău este o bluză delicată din mătase pe care o porţi zi de zi, fără încetare. Evident, cu timpul, se va deteriora şi nu va mai fi deloc aşa cum ţi-ai dori. Din acest motiv este necesar să tai regulat vârfurile.

Dacă renunţi la un centimetru din vârfuri o dată la 8-10 săptămâni, vei avea un păr sănătos, fără vârfuri despicate. Părul tău creşte cu aproximativ 1-1,5 centimetri pe lună, deci nu ai motive să te temi că lungimea lui va stagna.

Uleiul are proprietăţi excelente pentru părul tău. Nivelează cuticulele de la suprafaţa firelor de păr, care formează o adevărată “armură” pentru fiecare fir în parte. Poţi folosi ulei de avocado, macadamia, argan, cocos etc. Pune numai câteva picături de ulei în palmă, apoi aplică la nivelul vârfurilor.

Author Info

Chiquita Bonita